telefon56 66 31 60

 

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Facebook

banner arbejdsomrader

Om os

Køge El-service ejes af Martin Flindt Møller.

Vi er en el-teknisk servicevirksomhed, som primært beskæftiger os med private kunder og erhvervskunder, som industri, butikker liberale erhverv samt kunder fra den offentlige sektor.

Vi tilbyder el-tekniske produkter, løsninger og services med fokus på at øge vores kunders effektivitet og produktivitet. Vores tilbud gælder følgende områder:

  • El-installationer
  • Intelligente bygningsinstallationer
  • IT, tele og data
  • Sikring- og alarmteknik
  • Energioptimering
  • Service

Kompetente samarbejdspartnere kræver også kompetente medarbejdere, derfor erkender vi at vi ikke kan være gode til alt. Til gengæld gennemgår vores medarbejdere en konstant efteruddannelse indenfor netop vores spidskompetencer. Det er vores måde, at blive ”bedst til det vi gør”.

Klik her for en uforpligtende snak

Miljø

Hos Køge El-service sorterer vi affald.
Affaldet bliver sorteret i grupper, f.eks. pap/papir, brændbart affald, lyskilder, jernskrot, hård plast, blød plast, akkumulatorer og kabelskrot.

Miljø handler også om måden vi forholder os til hinanden på. Køge El-service skal være et rart sted at være og nogle af faktorerne for et godt arbejdsmiljø kan være: APV, sikkerhedsorganisation, medarbejderklub, medarbejderhåndbog og kemikalie håndbog – faktorer som vi lægger stor vægt på er i orden.